Lokaluthyrning – Transaktion – Fastighetsutveckling

Läs mer om oss

Vi ger oss inte förrän vi levererat ett bra resultat!

Om Lantz Estate Partner

Lantz Estate Partner är en obyråkratisk och personlig aktör på lokal- och fastighetsmarknaden. Vi har 25 års erfarenhet och vi präglas av ett starkt engagemang och passion för våra uppdrag. Vi ger oss inte förrän vi levererat ett bra resultat!

Tid är pengar

Inom fastighetsbranschen stämmer detta uttryck i allra högsta grad. En tom lokal som står och tickar pengar varje dag är lika onödigt som att månad efter månad betala hyra för en lokal som inte är optimal för verksamheten. Kontakta oss så hjälper vi er!

På dagens marknad är det tuff konkurrens och vikten av effektiv marknadsföring för att nå resultat är betydelsefullare än någonsin.Vi kan för större projekt förstärka vårt personliga mäklararbete med framtagande av reklam- och kommunikationsaktiviteter. Med hjälp av vår samarbetspartner kan vi ta fram skräddarsydda kommunikationspaket som t.ex. kan innehålla; kommunikationsplan, presentationsmaterial, annonser, banners, sociala medier, DR, projekthemsida, events med mera.

Tack vare kommunikationsaktiviteterna blir ditt erbjudande kraftfullare på marknaden och därmed påskyndas transaktionen – eller uthyrningen av ditt objekt. Formeln är egentligen ganska självklar; kraftfullare marknadsföring = fler intressenter = snabbare och bättre resultat. Eller hur?

Marknadsföring
som gör skillnad